I'm back !
Monday, April 29, 2013 @ 9:09 AM 1 yeollipops
Holla evelibadi ! It's been awhile since I updated my blog. Hahahaahahahahaha cakap omputih konon,, padahal berterabur je xD hahahaahhahaha okay su stop su stop x. Hmmmm, harini su nak cakap pasal apa eh? Ahah ! Harini su nak cakap pasal SHINee oppas kesayanganku muahmauah :* ceeeh, gedik tk? muahahaahahahaha do I care? :p ahhhhhh baru baru ni oppa(s) ada buat comeback ! First DREAM GIRL and yang second WHY SO SERIOUS. Wooahhh dorang memang dah ,, dah hmmm tak tahu laa nak explain macam mana x)

waaaaaah look at them ! *melting* tapi jonghyun oppa takde laa :'/ Dia accident haritu tapi belum sihat. Hmmm so saaaaaad T^T SHINee is incomplete without one member. Tapi tapi tapi,, dorang punya performance still best. Hahahahaha okay cakap pasal benda lain pulak, hmmm baru baru ni birthday kakak su punya suami (sunggyu oppa) muahahahaahahaha HAPPY BELATED BIRTHDAY GYU OPPA :* 


Okay okay, now it's time for MY stories :) Ahahahahahaa tahu tak, dekat sekolah kan su dgn nureen ada minat kat budak cina ni. Ishhh diorang handsome sangat laa :') But su dengan nureen suka budak yang lain lain. Nak tahu nama? Tak perlulaa , korang bukan kenal pun :b hahahaahah tapi the biggest problem is dorang ni ada ramai gila peminat :'( so saad ~ btw, Happy Monday ! Have a nice day ahead :* 

byebye *lambai tangan* need to go to dehh schooooooooooool :]


nothing
Sunday, March 24, 2013 @ 4:14 PM 2 yeollipops
nothing nothing nothing hahaha merepek -,- sebenarnya tak tau pun nk cakap apa . Tapi nak jugak :B Hmm , haritu kan kakak su punya result SPM ,,, nak tahu ke ? hehe , kakak su dapat straight A's ~ woohoooo :o terer kan ? su pun terkejut :] But , my father still tak bagi hadiah kat kakak su yg PMR haritu and yang ni . Btw, perasan tak su tukar theme baru ? Cantik en en ? Sebab tu su guna :b Hehe . Ohhh ! Lupa lak yang haritu Infinite baru comeback ! Comell gilaaaaaaa >////<
Slow la kalau nak letak gambar gerak ~ Ni pun su amik dari orang . Hehe , comel en ? Hehe . Eh, korang tak suka eh su post pasal kpop kpop ni ? Kalau tak suka, inform la . Maybe su boleh kurangkan :) Eh, ni la kakak su yang dapat result SPM tuh :D
Haa , comel kan ? Su sayaaaaang dia :****************************************

Yang ni lak su vaining sorang2 sebelum gi kenduri :B Comel tak ? Haha kay gedik :9

Hmm , sampai sini jelah . Lenguh tangan and kaki and semua lagi lah. Haha , annyeong byebye assalamualaikum :))



Older Posts | Newer Posts