Kekeke :3
Monday, January 28, 2013 @ 5:50 PM 0 yeollipops
Hai korang ! Dah lama su tak tulis blog kan ? Entah-entah korang pun dah lupa kat su T^T Tapi , tak baik tuduh2 sebelum ada bukti , kan ? xD Hehe , su dah lama tak tulis blog ni pun , sama la macam orang lain punya sebab . Sebab sekolah la ~ Sepatutnya pun su kena buat journal pasal " Orang Famous yang Disukai " . Tapi english la . Mesti korang dapat agak kan sape yang su pilih antara 4 oppa su tu ? Hoho , mestilah Seunyeol oppa ! Ni maklumat pasal Yeollie oppa ~
Hehe , blur sikit gamba tu sebab su crop guna microsoft powerpoint je . :3 Kalau tak nampak , korang boleh search kat SuMandu punya wordpress . Ada gambar sekali sebenarnya kat atas tuh . Hehe >.<   Ni su nak letak gamba su pegang buku yang terkini su tengah baca . I like ~ Hoho , tah pape je su ni . *tampar pipi sendiri . 

Gambar yang last tu , agak lawak sikit ye ~ Macam buat iklan nak promote buku Harry Potter je , kan ? Haha xD Saje buat muka camtu sebab buku tu tebal kot . Kalau buku yang lain , su baca dalam 2 - 3 minggu je . Tapi yang ni , dah berminggu-minggu su baca tapi still tak habis . Haish , tapi baca je ~ Bukan race pun kan . Kalau race sape baca habis dulu dapat hadiah yang best2 takpe gak . Sebanarnya , buku yang last tu no. 5 punya buku sebab buku no. 4 takde . Buku2 ni pun sebenarnya bukan buku su pun . Buku ni pinjam dari maklang su . Thanks maklang :3 

Gambar ni pulak , saja2 je ambik . Ni nak cakap sikit ni . Su letak gambar ni kat FB tau . Pastu , description dia su tulis la " Will you take my flower ? :)) " Pastu tiba2 je ada dua budak laki ni komen . Su tak bagitau la nama dorang ape . Su jaga maruah orang tau . :3 Eceh , puji diri sendiri lak . Yang first tu cakap , " No ... "
Yang sorang lagi lak cakap , " Bunga tipu , ape celop :P " . Sakit hati oh . Su bukan nak bagi kat dorang pun . Perasan je :P  Lepas tu , su cakap la yang su bukan nak bagi kat dorang pun . Pastu dorang gelak2 lak . Hish ! Btw , su nak tanya , gambar ni OK ke TAK ? Kalau tak ok , sorry la eh ? 

Ok . Lastly gambar ni ialah hadiah dari Kak Hani Sofea . Dia salah sorang daripada kawan baik kakak su . Cantik tau kak Hani tu . 
Dia bagi hadiah kat su jugak tau masa dia pegi bercuti kat Sabah . Hehe , thanks again kak Hani . Comel rumah ni . Nanti su nak letak kat kotak pensel su . Mesti comel ! >.<

Alamak , su lupa lak yang su ada banyak homework lagi nak kena siapkan . Oklah , sampai sini je lah su tulis . Nak siapkan homework jap . K , bai . Assalamualaikum & Annyeong ! ^^

p/s : thanks untuk kakak su yang baik , sebab dah editkan tiga2 gambar kat atas tu . Thank you so much . Love you <3



Why ?!
Thursday, January 17, 2013 @ 11:46 PM 0 yeollipops
Tsk ! T^T Kenapa ?! Kenapa la !
Mesti korang nak tau kenapa su macam ni kan ? Taknak tau sudah :P Su jadi camni sebab GDA *Golden Disk Award buat dekat Malaysia ! Kat Sepang tuh ! Dekat je dengan rumah su . - dekat la jugak :3 - haish ! Geram ! Pastu Infinite & SHINee pun ade ! SHINee oppa siap pergi pavillion lagi . Huhu , sedih yang teramat ni . Dah la tiket mahal . RM 600++ tu ~ Korang sayang duit ke sayang tiket tu lagi ? Kalau su , su sayang duit lagi (: Hehe . Tapi , takpe la kot kalau tak tengok GDA tu , kan ? Nak gambar Infinite kat airport tak ? Kalau ada , su letak untuk korang ;3 Eh ! Tak jumpa lak . Hehe , kalau nak cari la eh ~

Oh ! Korang tau tak . Mestilah tak tau kan ~ ^____^V  Su ngan kakak su beli "running shoes" ... Su punya warna hitam tapak warna turqoise . Kakak su beli warna purple . Warna favorite Hoya tuh ! Heeh , nanti su letak gambar . Beli  tu pun sebab Sabtu ni sekolah su merentas desa . Tak sabar la pulak . Oklah , tu je nak cakap ~ Babai !


OMG ! SHINee oppas at GDA ! * lebih kepada Onew oppa ~ Waah !
Embedded image permalinkEmbedded image permalinkWow :O hensem >__<
After A Long Time ...
Saturday, January 12, 2013 @ 4:16 PM 1 yeollipops
Oh , dah lamanya tak tulis lama . Macam tajuk tu " After A Long Time ... " . Speaking lak su nih ! Hehe . Rindu su tak ? Tak rindu ke ? Kesiaaan su . Ehehe :3 Tau tak , su dah masuk sekolah menengah ! Hebat tak ? Hehe , su tau la korang dah masuk awal pada su T^T Tapi tu bermakna su lagi muda ! :P Hehe , su tengah ada mood nak cakap merepek2 . Hmm , su nak korang tengok gambar su pakai baju skolah menengah & gambar yang baru first time su edit guna photoshop sendiri ~

Pakai baju skolah xD 
Gambar yang su edit ! >.<

So , camne ? ok tak ? Kalau tak ok , bagitau su . Su buat yang lain lak . Hehe , bila ada masa la . Ha ! Korang tau kan result UPSR su berapa . Pastu tadi su dapat duit sebab dapat 5A haritu . Jangan jeles ~ Btw , su tak tau pun nak guna untuk apa duit tu . lol xD Oklah , sampai sini je harini . Anyyeong & Assalamualaikum ~ ^^


Back To School !
Thursday, January 3, 2013 @ 11:29 PM 1 yeollipops
Hmm , su dah mula sekolah la korang . Jadi su pun nak buat " I'm on hiatus " jugak . ( Sebenarnye ape mksudnya ? o.O ) Haha , su rasa nak belajar betul-betul tahun ni . Alhamdulillah su dapat kelas pertama daripada 14 kelas . Nama kelas su " 1 Gamma " . Oh , lupa bagitau . Su sekolah kat SMK TTDI Jaya . Same ngan kakak su . Hehe :3 Tadi su baru tau rumah sukan su . Su dapat rumah persona - oren . Nureen same ngan Babat . Alia same ngan Ct . Nasib su sama ngan Aina ngan Nasihah . Ade la kawan ~ Esok ade perjumpaan . Sepatutnye su nak upload gambar su pakai baju sekolah yang su ambik tadi . Tapi ada dalam phone . Nak kena transfer dalam komputer lambat lak . Bila-bila nanti su uploadkan . :D Su sekolah petang tau . Lagi lama pada sekolah pagi . Hmmm , nak buat camne kan ? Ha , su sama rumah sukan ngan kakak su . Tapi dia sekolah pagi je . Haha . Sekarangkan , sekolah makin susah sebab guna sistem PBS . maksud nya Penilaian Berasaskan Sekolah . Haih , kena dapat band 6 la . Susah tu . Oklah , su nak pergi siapkan homework ~ Maklumlah , budak kelas first ni kena mantain supaya tak turun kelas . Muahaha ! Berlagak pulak . Ok , sori korang . Sampai sini je , ok? Assalamualaikum . Annyeong chinguyas ~

Omoo ! Yeollie oppa jadi watak kameo dalam BOF ! Takpernah perasan pun dulu ~ xD
Happy New Year !
Tuesday, January 1, 2013 @ 12:49 PM 0 yeollipops

Happy new year korang ~dah masuk tahun 2013 dah pun . Su ingatkan nak post pasal new year ni tepat pukul 12 pagi . Tapi tak sempat sebab dah nak tidur . :) Eh ! Korang perasan tak theme blog su dah lain ? Tak perasan ke ? Kalau camtu penat je kakak su buat . Kalau tak perasan , tengok la gambar ni . ;)

Yang atas tu yang lama . Ada bunga2 . Yang baru punya belah bawah . Ada gambar Infinite kat tepi tu . Camne ? Cantik tak ? Cantik tak ? Hehe , mestilah cantik . Tengokla kakak sape yang buat ~ Haha !!! Tapi theme yang baru tu takleh masuk page lain . So , korang kena la baca cepat2 . Hmm , kat sini jugak su nak mintak maaf kat korang kalau ada buat salah tau . Ke ada terpost benda yang tak elok ke . Mana tau . Tapi kan , theme baru blog su ni ada banyak sikit pasal kpop ni . Korang tak marah kan ? Kalau tak suka , korang baca je la ape yang su post then keluar . Ni bukan su halau atau amaran . So , suka hati korang la nak ikut cakap su ke tak , okay ?

Hmm , ni nak selit sikit bab sekolah . Uwaaaah !!! T^T Esok dah sekolah . Disebabkan harini hari terakhir cuti , ayah su nak bawak pegi KL . Su pakai skirt harini . ( Jangan salah paham . Skirt panjang la ~ ) Warna pink . Kalau nak tengok , post yang baru nanti su letak sekali gamba tu . Harap korang suka ~ Heh , ok2 . Balik kepada bab sekolah tadi . Korang tau tak , su masuk SMK TTDI Jaya je . Su tak dapat sbp . So , masuk sekolah biasa je . Kat sekolah tu , ade 14 kelas . Dan su masuk kelas first ! Nama kelas su 1 Gamma   . Kenapa ? Pelik eh ? Sebenarnya su pun agak rasa macam tu . Tapi nak buat camne kan ? Su dapat masuk kelas first pun sebab su dapat KRK . KRK tu yang panjang ialah "Kelas Rancangan Khas" . Sebanarnye dulu su mohon  sebab kawan su , Anis die mohon jugak . Tapi tengok2 die dapat masuk asrama . Haish , terpaksa la jugak masuk . Tapi takpe . Nasib ade Babat . Su duk ngan die . Belakang su ade Afiqah Banu &   Humaira . Tengok , ade jugak yang sama nama ngan kakak su . Humaira tu dia dari sekolah Subang . So , su dah ada tiga kawan la yang same kelas . Maksud su , yang su kenal & cakap ngan dorang . Tapi kan , yang paling sedih sekali mestilah sebab terpaksa berpisah ngan Anis & Amirah . Yang kedua sedih pulak sebab kawan2 su semua tak sama kelas . Camni , su = 1 Gamma . nureen = 1 Zeta . alia = 1 Sigma . ct = 1 Lambda . Kesian kitorang , kan ? TT^TT Haih , nak buat camne kan ? Tapi maybe kitorang still rehat sama2 . Nasib boleh ^^ 

Ha ! Ni nak cakap sikit pasal time sambut birthday anis haritu . Birthday dia 29 Disember . Dan tarikh tu jugak la last time kitorang jumpa amirah & kumpul ramai2 . Ni sikit gamba masa haritu . Ha ! Untuk anis , HAPPY 12th BIRTHDAY !! ^^ 
Ni Anis ! The Birthday Girl ^^

 Me & tha birthday girl !

Oklah , sampai sini je . Assalamualaikum ~ Annyeong chinguyas ^^
Older Posts | Newer Posts