Namu ~~
Sunday, December 30, 2012 @ 2:08 AM 0 yeollipops
Aah ! Sekarang ni su dah "jatuh cinta" dengan Infinite oppas ~ Dengan lansungnye sekarang su dah jadi Inspirit ~~ Su pun  terkejut mula-mula . Sebab SHINee oppas turun no. 2 dalam ranking bias su . Infinite pulak naik no. 1 !!! Sekarang ranking su macam ni :

  1. Infinite
  2. SHINee
  3. B.A.P
  4. B1A4
  5. f(x)
Hehe , kalau yang bukan kpoppers tu mesti tak paham kan ? Jangan susah hati . Kalau nak tau , search je nama2 group yang su tulis ni . Mesti ade punya la ^^ Kalau malas tak payah la =,= Hehe , kalau dalam Infinite su suka Yeollie oppa ( Seungyeol ) . SHINee lak Key oppa . Kalau dalam B.A.P su suka Himchan oppa . Dalam B1A4 pulak Sandeul oppa . And the last one , f(x) su suka Amber unni . :D Jap , korang yang baca ni paham tak maksud "oppa" & "unni" ? Ha ? Tak paham ke ? Alololo , kesiaan . Haha . Alahai , malas lak nak terangkan . Korang search je la kat GOOGLE ye ~ Kat situ semuanye ade . Jangan lupa ^^ Alaaa , jangan la marah . Korang tau tak , " kalau selalu marah nanti cepat tua ~ " . Korang nak ke ? Tak nak kan ? Sape yang nak . Su pun tak nak . Haishh , merepek sudaa su ni . Oklah , ni berkaitan dengan tajuk kat atas tuh . " Namu - namu " . Maksud ' namu ' ialah nama panggilan Woohyun oppa ( Infinite ) ! Baru - baru ni , su ngan kakak su tengok cerita " Infinite Ranking King " . Mesti dalam kalangan korang ni ade yang tau kan ? Kan su dah cakap , kalau tak tau pegi la tanye pakcik google tu . Die sentisa ade dan sedia membantu . Hoho , kesian google . Kena panggil pakcik . >.< Ok ok , sambung yang tadi . Dalam cerita tu , ade satu photoshoot ni . Pastu , gamba yang Namu oppa ambik tu , ditiru oleh su !!! Muahahaha ! Nak tengok tak ? Ni perbandingannye .

Jeng jeng jeng ! 
Tulah Namu oppa ! Tapi muka die serious time ni . So , tak nampak kecomelan dalam diri die ~ Su tiru tu time su pgi Johor . Dekat Danga Bay . Kebetulan tengah ambik gamba . Tiba2 su teringat pasal gamba ni . Hehe , ape lagi su tiru la . Same tak ?! Same tak ? Nak same la tu . Cuma su senyum . Tu je pun . Lagi satu , Namu oppa pakai banyak gelang . Hurmm , nanti bgitau su eh ? Sampai sini jelah . Dah pukul 2:10 pagi sekarang ni . Nak pegi tidur . Annyeong ~ 
~(^____^)~
Monday, December 24, 2012 @ 4:27 PM 0 yeollipops
Hai korang ! Dah lame gilaaa su tak tulis blog kan ? Hehe . Sebagai saguhati untuk korang , ni su bgi gambar 
su kat korang . ( saguhati la sangat ) :D 
Ni gambar su mase tahun lepas dekat kampung ^^ ( gambar ni diedit ye ~

Hehe , comel tak ?  Ok , takyah baca ayat tuh . Nak tau tak ? Harini , salah satu daripada kawan su datang tidur kat rumah su first time . Maybe last time jgak kot . Hurmm , best sangat 2 . Tapi TCG yang lain smua takleh ):  Sedih la jugak . Tapi Anis sorang pun dah cukup (: Hehe , nak tau kitorang buat ape ? Kitorang main Talking Tom kat phone su . Lawak + comel kot >< Suke sangat2 . Haha :)) Rasenye antara kitorang Tom paling bising kot . Haha ^____^ Kitorang gelak je . Tom yg bising2 . Aah , sakit perut gelak . Kitorang bagi die dengar lagu SHINee " Start " bile die ulang balik suara SHINee jadi kecik ! >< Sekali lagi lawak + comel ! Oklah , dah la . Ni je nak cakap . Baksu !! ( Tepuk tangan dalam bahasa korea kalau nak tau ) Baksu untuk Tom !! Clap clap clap ~ Annyeong ^^

Older Posts | Newer Posts