Annyeong !
Monday, February 11, 2013 @ 1:09 PM 0 yeollipops
Annyeong nae chingus ! Sihat ? Su sihat je ~ Mian sebab dah lama tak tulis blog . *terutama untuk Fatin Farhani yang baru baca blog su haritu ^^ Thanks jugak tau Fatin sebab cakap blog su cantik ! *malu >__< Untuk pengetahuan korang jugak , sekarang ni su tengah aktif ber-tweet . So , kalau ade masa tweet la kat su . Kalau boleh , su balas cepat-cepat , kay ? ;) Okay for the chinese , Happy Chinese New Year ohh ~ Haha :3 Alaa , tak tahu la nak cakap pasal ape .___.

*kelip kelip kelip mata , still tak tau nak tulis apa .............

Hmm , memandangkan CNY ni cuti 5 hari , su pun balik kampung . Dah nama pun cuti panjang kan , kawan2 su yang duk asrama semua balik rumah . Sorang pun su tak dapat jumpa . *cries T^T  Maybe dapat jumpa anis nanti . Sebab dia balik asrama lambat daripada orang lain :3 ok , sekarang kan su kat kampung . kalau kat kampung mesti la ada sedara-mara kan ? Haa , actually su tengah tunggu dorang bakar ikan kat luar . 
Jeng jeng jeng ! Jangan jelly ehh ? ~(^___^)~
Ngee ~ Sebenarnya su pun tak makan lagi ikan tu . Sebab belum siap. Haha xD Hmm , nothing to say now . So , bye bye ! Assalamualaikum :)
*Check this out :3

*lol jonghyun oppa xD




Lol xD
Saturday, February 2, 2013 @ 6:19 PM 0 yeollipops
Hai korang ! ^^ Mesti korang pelik kan kenapa title tu su tulis lol ? Sebab su tak tau nak tulis tajuk apa . Pastu rasa lawak lak . Su tulis je la lol . Korang tau tak maksud 'lol' ? Kalau tak tau , ni su nak cakap. ' Laugh Out Loud ' . Tu je pun ~ Tak tau pun sebelum ni ? Sebab tu la su kasi tau . Adoyai ~ xD Ok , ni su nak bagitau yang tadi su dapat anugerah dri skolah rendah su . Lepas dah ambik anugerah tu , su pegi rumah nureen ! Main temple run 2 . Best !  Bila su tengok balik sekolah su , banyak sangat perbezaan dari tahun lepas . Pastu ada ramai cikgu baru . Padahal , baru sekejap je tak pegi sekolah rendah . Sedih lak , sebab sekolah tu ada perbezaan bukannya semakin buruk . Tapi semakin cantik . Kebun Ustaz su pun dah zda tumbuh buah / sayur . Jeles pun ada . Pastu dah tambah macam2 yang lain lagi . Best la budak Sk tahun ni .__. Sambung balik yang pasal dapat anugerah tu . Su dapat sijil . ( dan duit ) Su pun wakilkan untuk Babat sebab dia takleh datang . Kalau nak tengok sijil tu takleh la , sebab su tak ambik gambar pun . Takut jugak ade orang cakap su berlagak , kan ? Su cuma ada gambar kawan2 su ni je . Gambar su ambik guna kamera alia ~
Comel kan dorang ? :3 Lagi - lagi la amirah . Sebab sebelum ni dia mesti pakai baju biru - pengawas - . Su suka gambar ni . Su jugak yang edit gambar ni . Hehe ~ x) Sijil su sama je macam dorang punya . Cuma nama je la yang lain . Sebijik sama ! 

Ni lak masa amirah datang melawat kat sekolah su *maulidur rasul* Amirah kan duduk asrama , sebab tu la dia datang melawat je . Lagipun mak dia cikgu sekolah su . Gambar ni agak blur sebab ambik guna tab amirah dari jauh . Sebab tu la . Tapi amirah nak tukar sekolah sbp . Sebelum ni dia kat Samttaj . So , dia boleh balik dua minggu sekali and hari jumaat yang dia balik mesti dia datang lawat kitorang kat sekolah . Bila tukar sbp , susah la nak jumpa dah . Lagipun sbp selalunya sebulan sekali je balik T^T

Ni pulak gambar su ngan nureen . Ni masa maulidur rasul jugak , amirah yang ambikkan gambar ni . Gambar ni agak kecik daripada gamba yang lain kan ? Sebab sebenarnya gambar ni pun besar . Lepas tu su edit bagi jadi kecik sebab nak buat twitcon su kat twitter . Visit & follow twitter su ^^ *sempat lak promote , kan ? xD 

Oklah , ni je su nak tulis harini ~ Babai , annyeong & assalamualaikum >___<


Older Posts | Newer Posts