I'm back !
Monday, April 29, 2013 @ 9:09 AM 1 yeollipops
Holla evelibadi ! It's been awhile since I updated my blog. Hahahaahahahahaha cakap omputih konon,, padahal berterabur je xD hahahaahhahaha okay su stop su stop x. Hmmmm, harini su nak cakap pasal apa eh? Ahah ! Harini su nak cakap pasal SHINee oppas kesayanganku muahmauah :* ceeeh, gedik tk? muahahaahahahaha do I care? :p ahhhhhh baru baru ni oppa(s) ada buat comeback ! First DREAM GIRL and yang second WHY SO SERIOUS. Wooahhh dorang memang dah ,, dah hmmm tak tahu laa nak explain macam mana x)

waaaaaah look at them ! *melting* tapi jonghyun oppa takde laa :'/ Dia accident haritu tapi belum sihat. Hmmm so saaaaaad T^T SHINee is incomplete without one member. Tapi tapi tapi,, dorang punya performance still best. Hahahahaha okay cakap pasal benda lain pulak, hmmm baru baru ni birthday kakak su punya suami (sunggyu oppa) muahahahaahahaha HAPPY BELATED BIRTHDAY GYU OPPA :* 


Okay okay, now it's time for MY stories :) Ahahahahahaa tahu tak, dekat sekolah kan su dgn nureen ada minat kat budak cina ni. Ishhh diorang handsome sangat laa :') But su dengan nureen suka budak yang lain lain. Nak tahu nama? Tak perlulaa , korang bukan kenal pun :b hahahaahah tapi the biggest problem is dorang ni ada ramai gila peminat :'( so saad ~ btw, Happy Monday ! Have a nice day ahead :* 

byebye *lambai tangan* need to go to dehh schooooooooooool :]


Older Posts | Newer Posts