nothing
Sunday, March 24, 2013 @ 4:14 PM 2 yeollipops
nothing nothing nothing hahaha merepek -,- sebenarnya tak tau pun nk cakap apa . Tapi nak jugak :B Hmm , haritu kan kakak su punya result SPM ,,, nak tahu ke ? hehe , kakak su dapat straight A's ~ woohoooo :o terer kan ? su pun terkejut :] But , my father still tak bagi hadiah kat kakak su yg PMR haritu and yang ni . Btw, perasan tak su tukar theme baru ? Cantik en en ? Sebab tu su guna :b Hehe . Ohhh ! Lupa lak yang haritu Infinite baru comeback ! Comell gilaaaaaaa >////<
Slow la kalau nak letak gambar gerak ~ Ni pun su amik dari orang . Hehe , comel en ? Hehe . Eh, korang tak suka eh su post pasal kpop kpop ni ? Kalau tak suka, inform la . Maybe su boleh kurangkan :) Eh, ni la kakak su yang dapat result SPM tuh :D
Haa , comel kan ? Su sayaaaaang dia :****************************************

Yang ni lak su vaining sorang2 sebelum gi kenduri :B Comel tak ? Haha kay gedik :9

Hmm , sampai sini jelah . Lenguh tangan and kaki and semua lagi lah. Haha , annyeong byebye assalamualaikum :))



Hagahagahagahagahaga ~~
Tuesday, March 19, 2013 @ 11:14 PM 0 yeollipops
He he hello ~ haha , boring laa -___- sebab tu laa su nak tulis blog :B hehe ~ btw, this is the last week sebelum cuti bulan tiga ! yahooooooooo ! this week jugak ade penilaian pbs apa semua . su rasa macam ughhh =,= nasib baik minggu depan cuti . lalalalala ~ harap takde homework . hahaha , rasa cam tak mungkin je takde homework . okay okay merepek -.- ahhhhh ! esok periksa geo , sc and agama . hagahagahagahaga byk gila nak hafal . so, korang doakan la su boleh jawab eh ~ btw, my eldest sister baru je buat blog . nak link ?! okay ~ nah ! *campak* haha xD nah yang betul2 . ' Kak Long Dijah ' . dia baru buat je . sebab dia baru balik dari plkn . lepas ni dia nak balik kedah ambik result spm dia . woooooh ~ mesti takut gilaa :o oh , tadi kan kat sekolah , nureen cakap su ni mak dia ~ haha x) lagipun dia suka mengadu kat su , and su tak kisah :)) hmm , nothing else to say ~ goodnait see you tomorrow or bila2 :p
So Longgg ~
Friday, March 15, 2013 @ 9:54 AM 0 yeollipops
Ohhhh ~ Lama gila tak update blog kott ~ miss me ? oh , thank you ~ *throwhearts* hehe , last du update blogkan, 11 February kot :O terkejut right ? haha x) korang nak tau tak ? kat sekolah kan ade byk budak cina hensem kot ! serious ! su stalker dorang ~ OMG ! I'm a stalker !!! haha , my friend also maa . look at this --->
 
hehe , percaya kan ? :p tapi, satu je yang su jeles ngan dia -,- dia follow sikit je . orang follow dia banyak . su tak pun T^T *sob sob sob* hmm , now I want to post my photos laa :B 
kekeke :3 *trying my friend's spectacles 

ni sebelum pgi kenduri . what ? you said i'm cute ? oh , so sweet of you >///< *perasan*

now, this is my atok ! handsome right ?

me and my lovely , kind , beautiful , pretty mom <3

my sister kat plkn . esok dia balik ! yess ^^

baru balik visit kakak haritu . *in love with the 2nd pic :B

at ppas . su buat jadi header FB & twitter ~

ni pun kat ppas . doin' sexy lips *kay, su buruk ._.

last one ! ni kat wedding kak sarah haritu ~

hamik kau ! banyak kan su letak gambar ? haha xD rajin2 la scroll ke bwh yee ~ btw , congrats again to kak sarah & abang fariq ! okay , i'm happy for them & happy sbb kakak nak balik esokkk !!!! oh ! forgot to tell . su baru kena cucuk rabu haritu ~ cucuk yang hpv tu . nasib tak sakit sgt ^^ okay la , sampai sini jee ~ bai , annyeong , assalamualaikum :3










Older Posts | Newer Posts